Vänder Vinden, isåfall när?

Idag vaknade jag upp kl 8 för att sedan kl 8.20 dra mig ner mot tandläkaren, väl där fick jag vänta 10 minuter för att komma in och laga mitt hål, tandläkaren fucka min kind totalt verkligen, just nu har jag ont i tanden, ont i kinden pga henne. När jag var klar runt halv så satt Gurra utanför i receptionen och läste kalle anka och väntade på mig, vi drog mot bussen in till stan och stack sen till skolan. Sen när vi väl var på skolan så hade vi NO i ca 10minuter sen fick vi gå hem, onödigt? ja som fan också. Idag skall jag nog kolla Weeds och Ladda ner Life Of Ryan som gurra tipsade om, fett bra program, har faktiskt glömt av det. Ny låt också som jag freestylat, Fan förlåt heter den och den finns på www.znapmusic.com/Notiz

Skall in och mikra i studion imorgon (Onsdag) tänkte jag, spela in en såkallad skrytlåt om man vill kalla det så. så håll utkik på www.znapmusic.com/Notiz för där kommer låtar komma ut mer och mer.



 Vänder vinden, isåfall när, livet går bara mer och mer neråt just nu känner jag, behöver någon som står vid min sida någon som finns i min närhet som kan klara detta tillsammans med mig.


Dagens Tumme Upp: Att jag skall in och mikra i studion imorgon


Dagens Tumme Ner: Att tandläkaren fucka min kind


Dagens Låt: Miick3 - ta mig tillbaka

Det blev som en kniv i ryggen

Tjenare igen var ju ett tag sen man skrev och jag ligger i sängen med datorn på ett bord precis bredvid sängen och hare fett najz asså, skrivandet utav låtar flyter på, eller inte själva verserna men reffen flyter på som bara den, har iallfall hittat på 2 verser på några dagar bara!


Nu under helgen har jag mest tagit de lugnt, i fredags så satt jag hemma och bara softa och gillade läget liksom, träffade fredde på bussen så han haka med hem till mig och käka pankakor tillsammans med min bror och hans nya brud, vette fan om dom är tillsammans eller vafan som händer där.
På lördagen så vaknade jag runt 10 av att min brorsdotter och bror väckte mig vi skulle till alingsås och hämta min brors stuffs,  asså hans ex är helt sjuk i huvet, seriöst den största jävla fitthoran som jag någonsin träffat, hon är omogen och allt va man nu kan säga.


Hon hade tydligen sett mig och Gurra sitta någonstans i stan någon gång förra veckan och blaza(röka på), hon skall nu anmäla mig för hot(jag hotade henne i lördags, men jag öppnade då fan inte käften ens.) så hon skall anmäla mig för hot, jag kanske gav lite blickar men sure, gör de så ser vi hur de går för dig sen fittunge, sen kallar hon mig alkoholist.... undrar då fan vart hon är påväg? försöka krossa mina gränser? tack emelina och jenine för att ni stöttar och stoppar mig till att göra dumma saker under detta, ni är guld värda<3.
Men iallfall blev sur som fan på min brors ex när vi kom fram till alingsås i lördags för alla hans möbler stod UTOMHUS, kan ni fatta, hon har ställt ut skiten bara? visserligen stod inte hans tv och ps3 osv utomhus, hade de gjort de hade jag fan dödat henne. Vi packade ihop allting och sen stack vi, men när vi väl kom hem märkte min bror att några klädesplagg var borta, en ps3 kontroll och även ett par kastruller(nej hon har inget sånt själv)
Det enda hon skall ha i sitt hus just nu är en tv, 2 soffor, en dubbelsäng fast utan madrass och täcke osv, hur skall hon kunna försörja min brorsdotter?


Igår gjorde jag inte gjort mycket jag degade mest, träffat gurra nere vid skateparken i kungälv där vi satt ett tag, tjötade,skrattade,rökte och drack julmust hehe, han hade tydligen bakat lussebullar med sin flickvän camilla,gulligt, dock smakade de bara bröd tydligen ... hmm dags att växa upp och lära sig baka små barn?:)


Fick reda på danish skiva också, alla tracks, kommer bli fett!

med rubriken "det blev som en kniv i ryggen" är det för att de blev som en kniv i ryggen pga min brors ex som flippar ur hela tiden.



Dagens tumme upp: Danish nya skiva släpps snart

Dagens tumme ner: Att klockan är mycket och jag är inte trött

Dagens låt: Block 44 - en desperat far

RSS 2.0