back again with a flow like none else!

Nu är man tillbaka på bloggen igen efter ett tag utan skrivande, jag har inte orkat, inte haft tid och lust har haft så mycket annat att göra bland juletider, skrivande av låtar osv, ja ni fattar grejen.

Nu sitter jag här på min datorkunskapslektion och skriver klart mitt arbete i powerpoint om högtalaren, rätt nice när man väl läser shiten, svårt att fatta men man kommer rätt lätt in i det när man läser det och skall redovisa för min lärare nästa vecka när jag egentligen skulle haft lov så måste jag tillbaka och göra lite shit jag har missat för att inte få ig....
Idag blir de väl till att softa ner som vanligt, spela lite med grabbarna som vi brukar, aimet går framåt så att säga hehe.

Ja vad skall man skriva nu då, låtarna går framåt som fan faktiskt, har massor med färdigskrivna texter på datorn hemma nu och väntar bara på att få köpa studio då jag inte orkar gå till studion jag alltid har spelat in i för att han vill ha betalat för att spela in? fattar inte meningen med att ta betalat av en polare vafan, vi har känt varandra sen vi var 6år liksom varför ta betalt då?

anyway nu skall jag skriva klart mitt powerpoint arbete.


Dagens Tumme Upp: Att jag har en bra dag framför mig:)
Dagens Tumme Ner: Att det är flera timmar kvar tills skolan slutar -.-
Dagens Låt: Nick K - R.I.P Dad (tears in heaven)

RSS 2.0